• New
NICOLE & ДОРИС нова черно-бяла чанта в стил фейшон, ежедневна чанта през рамо, работна чанта през рамо, чантата за дамите

NICOLE & ДОРИС нова черно-бяла чанта в стил фейшон, ежедневна чанта през рамо, работна чанта през рамо, чантата за дамите

BGN 8.45

За Никол и Дорис
Nicole & Дорис, на италианската марка модерните чанти, първоначално основана през 1980 г. Никол, майстор на модерния дизайн.Чанта Nicole & Дорис са известни с елегантен и модерен дизайн, както и чувство за благородство.Всяка чанта Nicole & Дорис внимателно изработени ръчно дизайнери, приложившими много усилия.
Луксозен, стилен, практичен и е достатъчно голям, за да побере всичките ви необходими неща, това, което искате от една дамска чанта - това е нещо, което можете да получите с тази на женската чанта wave packet Messenger bag.Вътрешната част на лигавицата с джобове придава стил, който да ви хареса класически дизайн с диагонални джобове с цип, акценти придават острота, както и допълнителен колан през рамо осигурява удобство за носене на града. Тази чанта е подходяща, където трябва!!!
Висококачествена ключалка за заключване на Качествена прибори за замъка, лъскава и красива, подходяща за декорации и лесно се открива.
Противоскользящее дъното с нитове Дъното чанти заклепано за предотвратяване на драскотини или каквито и да е други щети, причинени от триене, за да могат ефективно да удължи тази чанта.
Регулируема презрамка за През рамо може да се регулира в зависимост от вашите различни нужди, е много удобно.
Подсилена с метални въжета за ръцете с метални елементи в местата на свързване за увеличаване на силата и издръжливостта.
Елегантен пискюл Декоративен пискюл от мека и гладка материя в комбинация с красиви листа придава на целия чанта със стилен външен вид.Въпреки това, голям обем, той изглежда малък и изящен, защото портмонета, хартиени кърпи, червило и чадъри - всичко това в една чанта!
Следпродажбено обслужване Nicole & Дорис се стреми към цялостно обслужване на всеки клиент и да поема отговорност за качеството на всяка чанта.Нашата цел е да произвеждаме най-добрите продукти, а също и предоставя най-добрите услуги на клиентите си, за да се постигне максимална удовлетвореност на клиентите.

Спецификация

Избор на клиенти