• New
Комплект акустични системи за домашно кино Athena 15345 Point 5 MKII System, Сребрист/черен гланц (спрян от производство производителя)

Комплект акустични системи за домашно кино Athena 15345 Point 5 MKII System, Сребрист/черен гланц (спрян от производство

BGN 13.47

Система Point 5 MKII от Athena TECHNOLOGIES съчетава великолепен външен вид, гъвкави възможности за настаняване и отлично качество на звука в компактен, но мощен и развлекателна система за вашия дом.Тази носител на награда система се предлага в комплект с четири еднакви говорители S. 5 и централния канал C. 5.Малки S. 5 (спътник / лавица за книги) и C. 5 (център) може да се използва в много приложения.Те са идеални за музика и театър в малки и средни помещения.S.5 и C. 5, сами по себе си притежават отлични бас характеристики, но също така могат да бъдат свързани към сабвуферу за по-силно слушане.Важно е да се отбележи, че, въпреки че S. 5 и малък, той не е толкова малък, че сериозно ограничават бас характеристики.Свободностоящ силата на звука S. 5 е равна на силата на звука на малка динамика на рафта с книги, и така генерира добри баси.Шкафове завършени, с лъскаво черен цвят със сребрист цвят предните прегради, които изглеждат страхотно във всеки интериор.Завърши също добре се съчетава с модерни телевизори и електроника.Point 5s козметично не отстъпва на другите модели на Атина и на аудио тембру подходящи за употреба в комбинация с други модели Athena.Динамиката на защитени за използване в близост до телевизор.Системата включва четири лесни и трайни монтаж на скоба за S. 5s. Група не изисква специални инструменти и предоставя много гъвкаво поставяне на говорител.Стойност, гъвкавост и невероятно качество на звука на системата Точка 5 се правят на този пакет е това, което не трябва да се откаже.Действайте бързо!Количеството е ограничено.Някои от МНОГОТО награди, спечелени система Point 5 MK II, предлагат награда на списание Sound & Vision "Избор на рецензенти", награда Audio Revolution "Най-доброто през годината", DVD и т.н. най-Добрият избор, наградата на E-Gear Editors Choice Award, наградата на списание Home Theater за горещ билет.Многоканална система високоговорители Point 5 Mk II за домашно кино от Athena Technologies съчетава в себе си приятен за окото стил, високи технологии и отлично качество на звука в малка, но мощна система.Тази отличена с награди комплектът се състои от 4 идентични под /сателитни високоговорители Athena Technologies S. 5 и централна динамиката на C. 5. Всички те са предназначени за възпроизвеждане на 5-те основни канала съраунд звук 5.1 DVD или HDTV : предни ляв / десен, на задния ляв / десен и заден централен.

Спецификация

Избор на клиенти