• New
Подбрани етикети за пожарникари (4 инча), Споделете вашата подкрепа с помощта на нашите икони Fire Honor Courage sacrifice 343 за вашия дом, автомобил, седалките и много други, Суве

Подбрани етикети за пожарникари (4 инча), Споделете вашата подкрепа с помощта на нашите икони Fire Honor Courage sacrifice

BGN 31.85

Етикети за пожарникарите - това е идеалният начин да се покаже гордост за своята работа или страната си.Етикети - това е просто начин да Покажем на другите, отколкото да се гордеем.
Нашите декоративни стикери са Изработени от траен, водо - и UV-устойчиво, светоотражающего винил.Те добре се виждат дори в тъмното.Прикрепив нашите самозалепващи етикети на вашия автомобил, Вие ще помогнете на другите да видят Вас И ще надеждно да се вижда, Показвайки Своята гордост.
Поддържате ли на морски бележки, армия, Правоохранителните органи, пожарна, Бърза помощ, ветерани или всички по-горе, при нас има стикер, който казва това за Вас.Можете Всеки Ден да Изразят Подкрепа и Признателност войници от Великата Държава.Ние също имаме Линия Хоби за Лов, Риболов и покер.
Самозалепващи етикети са Достатъчно здрави, за да пътуват по света.Възможностите за настаняване са Безкрайни.Етикети отлични за багаж, каски, таблети, компютри или всякакъв вид транспорт, като си автомобил, suv или велосипед.Ще се Покажат Своята Признателност, Подкрепа и Гордост.
За хора, които споделят вашата гордост, етикети ще се превърне в идеален подарък за всеки повод : рожден ден, сватба, Ден на бащи и майки или Коледа.Нашите американски етикети Винаги са подходящи Както за мъже, така и жени.
100% гарантирано Удовлетворение Или парите Си обратно!Ние сме сигурни, че ще се наслаждавате на нашите етикети, но ако по някаква причина не сте доволни от нашите стикери за пожарникари, просто върнете ни ги, за пълно връщане или замяна.Ние знаем, че Ще обикнете Стока толкова, колкото и ние.
Как се прилага етикети :
1. Уверете се, че повърхността е суха и чиста от замърсявания, прах, масла и мазнини.
2. Свали скелето.Почистете предната част на етикети Чрез переносную лента ракелем, премахване на всички въздушни джобове.
3. След като Стикер ще бъде здраво втерта в повърхност, Откъснете един кът преводна лента и свалям го От стикери под остър ъгъл.
.

Спецификация

Избор на клиенти