• New
Ковчег с Кош за Бижута Многоцелеви Бижутериен Титуляр за Пръстени, Органайзер за Колиета и Калъф за Съхранение на Дисплея с ключалка

Ковчег с Кош за Бижута Многоцелеви Бижутериен Титуляр за Пръстени, Органайзер за Колиета и Калъф за Съхранение на Дисплея

BGN 20.00

Идеална витрина за часовници (TM)
- (рейтинг 5 звезди)
Ръчен часовник - това е повече, отколкото просто да хронометър.Това е символ на традиции и история, затворени в изложба на най-високо майсторство.
Как да се предпазите своите скъпи часовници, като се избягва елементарно?
СЕГА ИМАТЕ ЕЛЕГАНТЕН НАЧИН ЗА ЗАЩИТА НА ВАШИТЕ ЧАСОВНИЦИ
+ Можете да съхраняват и защитават своите ценни часове и показваме ги в здрава кутия с прозрачен капак за вашето удобство и лекота.
+ Има подплата от гладка изкуствена кожа и вътрешна подплата от велур, за да сте сигурни, че вашите часа без драскотини.
+ Има 10 мрежи (1,8 х 3,6 на окото : 6 мрежи за часа, 4 мрежата за пръстените).Също така е полезно да съхранявате и подреждате вашите декорация, щипки за коса, брошки, игли за вратовръзки и много други аксесоари.
НАЙ-НАКРАЯ!ПЕРФЕКТНА КОМБИНАЦИЯ ОТ ЛУКС И ФУНКЦИОНАЛНОСТ
+ Идва с прозрачен стъклен плот и ЗДРАВА И НАДЕЖДНА МЕТАЛНА КАТАРАМА.
+ Просто избършете кутия с кърпа, за да се грижи!
+ Отлично изпълнен с използването само на висококачествени материали, елегантен, луксозен, трета пола неутрален дизайн, който ще се превърне в чудесен подарък за всеки колекционер на часовници.
+ Можете също да го използвате за показване на вашия магазин.
Подробна информация за продукта :
Материал : Външна облицовка от черна изкуствена кожа / вътрешна подплата от велур / метален обтегач / прозрачен стъклен покрив
Тегло : 2,09 паунда
Размери : 10 "(Д) х 7,8" (Ш) х 3" (В) 1,8 х 3,6 на окото
Благодарение на това, че ние сме 100% са доволни от качеството на продуктите и услугите премиум-клас, вие можете да бъдете спокойни.РЕЗЕРВИРАЙТЕ СЕГА!
(c) Идеална витрина за часовници (TM) - Всички права запазени
Търсене по темата : швейцарски часовници, голяма кутия за часовник, органайзер за часа, витрина за часа, дисплей за часа, ракла за бижута, ковчег за бижута, калъф за бижута, органайзер за бижута, калъф invicta, дизайнерски часовници, кожени часовници, кутия-органайзер за съхранение на тави за бижута, органайзер за бижута, мъжки, събиране на джобен часовник.

Спецификация

Избор на клиенти