• New
Охлаждащи ръкави KastKing Arm Protector SPF 50, със защита от ултравиолетови лъчи за Риболов, Каране на велосипеди, Каране на лодка с официалното лого

Охлаждащи ръкави KastKing Arm Protector SPF 50, със защита от ултравиолетови лъчи за Риболов, Каране на велосипеди, Каране

BGN 9.73

Защитни ръкави Kast King, абсорбиращи влагата и запазват ви сухи.Тези високоефективни гъвкави защитни ръкави се компресират, като помага за намаляване на мускулната умора.Те са по-хладни, отколкото гола кожа, тъй като влагата, впитывающаяся в кожата се изпарява и охлажда вас.
Страхотна защита от uv SPF 50 блокира вредните за кожата слънчевите лъчи UV-R, UV-A, UV-B и предпазва от слънчеви изгаряния и много насекоми.Идеално място за риболов, каране на лодка, каране на колело, голф или на всякакви видове спортове на открито, както и за служителите на открито.Шевове с плосък ключ, не дразни кожата. тъкан от 88% полиестер, 12% ликра е лек и осигурява гъвкавост в пълния диапазон на движение.
Вие не само ще изглежда добре : ще изглежда добре в защитен ръкавите Kast King.Официалното лого Kast King, нанесени на ясна, не выцветающей дигитален печат.Цвят посочени на снимките.Изберете Средно Големи, X-Large.

Спецификация

Избор на клиенти