• New
Бамбук играчка Kotaro Pro Kendama с допълнителен шнурком (червен)

Бамбук играчка Kotaro Pro Kendama с допълнителен шнурком (червен)

BGN 39.70

Ако търсите най-ДОБРАТА бамбуковую кендаму на пазара, закупуване на марка, Kotaro Kendama.Изработени от ламиниран бамбук части, кендамы Kotaro са предназначени за игра на кендаму високо ниво.
При достатъчно практика ще изпълни всичките си любими трикове, като например Озара (голяма чаша), Козара (малка чаша), Чуузара (базов чаша) и Русоку (свещ).Използвайте тези ръкохватки, като Sara (или Писалка), Ken Grip, Tama Grip или Rousoku Grip.
Луксозна Kotaro Kendama идва с бамбуковым топка (tama или dama), предварително опъната парче канап и Кеном, или дръжка с три чашки.Също така се предлага с една допълнителна струной!
Подобрете координацията на ръцете и очите, получавате по вашите рефлекси и подобрете техника за балансиране.Като се научите да използвате кендаму все по-добре и по-добре, вие ще развиете такива умения, като търпение и концентрация, и влезе в магическо състояние на поток.
Какво още прави Kotaro Kendama по-добре?
Бамбук изглежда едно дърво, но всъщност това е билка!Тя расте изключително бързо, затова е много стабилна.
Произведени в Азия компания за производство на играчки, която се занимава с производството на бамбукови и дървени играчки вече 12 години.
Изключително стабилна дръжка.Красиви, дълбоки и с идеални ъгли чаша.
Лого с лазерно гравиране.
Възраст от 12 и повече години.

Спецификация

Избор на клиенти